Messia Sensei

Messia Sensei – KWF Instructeur

Messia Sensei is op 13 jarige leeftijd begonnen met Shotokan Karate, hij is de zoon van Samo Shihan directeur Karatenomichi World Federation Nederland. Naast karate heeft Messia Sensei ook tot zijn 18de Aikikai Aikido getraind en is hij gespecialiseerd in oosterse wapens zoals de Nunchaku en in Tameshiwari breek technieken.

Hij heeft zijn 1ste DAN behaald bij Peter Sensei en Sawada Sensei van JKA, Japan Karate Association in 2009. Vanaf januari 2019 traint hij onder Karatenomichi World Federation en is hij instructeur geworden van Shotokan Karate Rotterdam.

Messia Sensei adviseert iedereen om open te staan voor zowel verschillende vechtsporten als nieuwe activiteiten. Probeer uzelf te ontwikkelen. In het leven ben je nooit te oud om te leren, elke dag leer je er iets nieuws bij. Het menselijk brein is in staat om mentaal als fysiek het onmogelijke te bereiken. Karate is een manier om het balans te vinden tussen spanning en ontspanning, tussen groeien en hinder, tussen werk en privé in het dagelijks leven. Een gebalanceerd leven is uiteindelijk de sleutel tot een gelukkig leven. Karate brengt u rust en ontwikkelt een gezond zelfvertrouwen.