Wat is KWF Karate?

KWF Karate is samengesteld uit een fusie van de vaardigheden en theorieën van hoofdinstructeur Yahara Sensei.

KWF Karate is een vorm van Karate die een compilatie van zeer geavanceerde technieken in een kunstvorm vertegenwoordigt.

Yahara Karate als Bujutsu heeft door velen een scène van bloedvergieten meegemaakt. Yahara Karate gaat over het gebruik van de spieren en gewrichten in bewegingen die de verborgen kracht van het hele lichaam explosief vrijgeven. Dergelijke technieken kunnen worden gewaardeerd, zowel voor hun schoonheid als scherpte.

De karakteristieke kenmerken van KWF Karate zijn dat het hele lichaam volledig moet worden gebruikt om dynamische en extreem sterke technieken te produceren die explosief krachtig zijn. We handelen niet in schijnbewegingen, kleine technieken en tactische plooien.

Deze trainingstechnieken zijn ontwikkeld door onderzoek en ervaring waarvan de belangrijkste punten zich bewust zijn en hoe het zwaartepunt en de heup- en rugbewegingen kunnen worden geregeld.

We maken gebruik van de trainingsmethoden, zodat we ons lichaam kunnen opbouwen om de fundamentele vaardigheden te ontwikkelen, om dergelijke technieken te bereiken, ons in staat stellen om ons zwaartepunt correct te verplaatsen en ons hele lichaam te gebruiken. Het idee is om de mogelijkheid te ontwikkelen om je bewegingen tot op de millimeter nauwkeurig te besturen. Dergelijke technieken zijn eye-openers voor een Karate-ka die al vele jaren traint.